Rabobank

Hart van De Meierij

Stem op uw favoriete club

U heeft een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Vul hierboven de persoonlijke stemcode in die op de kaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 4 cijfers, gevolgd door 4 letters en tenslotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne 2017-2018

Stemmodule

In Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sportieve, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale activiteiten en projecten is één van de manieren om onze betrokkenheid bij de omgeving te tonen. Drie keer eerder organiseerden wij de donatie-actie Hart voor Elkaar. Dat doen we dit jaar weer, maar nu onder een nieuwe naam: 'Rabobank Clubkas Campagne'.

De leden van onze bank stemmen op hun favoriete clubs en bepalen daarmee hoe het totale bedrag van maar liefst € 200.000 verdeeld wordt. Breng dus ook uw stemmen uit. Samen brengen we de clubs verder en helpen we ze om hun doelen te bereiken.

Via de post heeft u een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze stemcode - die bestaat uit 4 cijfers, gevolgd door 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers - kunt u vanaf 15 tot en met 30 november 2017 op deze website inloggen en uw stemmen uitbrengen voor de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt.

Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in drie stappen. Bij iedere stap wordt uitgelegd wat u kunt verwachten en wat u moet doen om uw stemmen succesvol uit te brengen. Elke stem is geld waard. U mag vijf stemmen uitbrengen waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting. Succes!

Vragen?

Bekijk de veel gestelde vragen op onze website: veel gestelde vragen
Bel ons op (0413) 491 420 of stuur een e-mail naar communicatie.hvdm@rabobank.nl. Vermeld in de mail uw postcode en huisnummer, zodat wij u sneller kunnen helpen.