Rabobank

Eindhoven-Veldhoven

Stem op uw favoriete club

U heeft een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Vul hierboven de persoonlijke stemcode in die op de kaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 4 cijfers, gevolgd door 4 letters en tenslotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne

How to vote

Uw stem is geld waard!

Rabobank Eindhoven-Veldhoven draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij € 125.000 beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Als lid van onze bank mag u meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

U heeft een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kunt u stemmen op de clubs die u een warm hart toedraagt. U brengt in totaal vijf stemmen uit op vijf deelnemende clubs. De stemperiode loopt van donderdag 6 april tot en met zondag 30 april 2017. Breng direct uw stemmen uit en steun uw favoriete clubs.

Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen.